Viimeinkin sain aikaiseksi laitella niitä joulupallokoristeluja! Lähtökohtana oli, että jokaisessa huoneessa olisi huoneen teemaan sopivat joulupallot (Menikö se jo vähän liian stailailuksi..?) Loppu tulos oli seuraavanlainen: Minun yöpöydältäni löytyy siitä lahja-skoolista valkoisia ja vaaleansinisen sävyisiä joulupalloja ja sydämiä.

Olohuoneeseen pääsi taas punaiset ja muutama valkoinen joulupallo..

En ymmärrä,miten minä aina onnistun maksamaan liikaa laskuja...Ei ihme, että aina tuntuu, ettei raha riitä kaikkeen tarpeelliseen, niin kuin ruokaan, kun Jotex ja HM laittavat koko ajan viestejä, että tililläni on 30-50 euroa ylimääräistä. Pitihän ne 50 euroa tuhlata sieltä HM:ltä jonnekin, joten tilailin itselleni HM Homesta muutaman viltin ja vaatepuolelta muutaman huivin (asusteitahan ei koskaan ole liikaa!)

Makuuhuoneeseen löytyi lisää turkoosia linjaa turkoosien Rialto -tyynyjen rinnalle.

Olohuoneeseen taas löytyi aivan upean henkäyksen ohut huopa

Yllättävän vaikea ottaa yhtään mitään valokuvaussessioita täällä kotona kun kolme mukavuuden haluista nelijalkaista on ympärillä. Kävin tamppaamassa meidän lampaantaljan ja harjasin sen pehmeäksi ja seuraavaksi laitoin huovan esille, niin kissa valtasi HETI huovan  (linkki YouTubeen ko. tapahtuman videoon) ja koira valtasi lampaantaljan...

sitten Santtu yritti kertoa,että juomavesi oli loppu ja Elviira näytti ilmeisesti miten henkihieverissä hän on jo asian takia...

 

Sääliksi käy meidän koiria ja kissaa tänään.. eivät tiedä vielä millaiseen rääkkiin joutuvat huomenna! Ellu saapuu viimein kotiin ja meidän perhe saa neljännen "lapsen". Minä en malta edes odottaa!!!

- Jaana