Voi olla ihanempaa asiaa kuin vapaa päivä?

Aloitin sunnuntai aamun kaikessa rauhassa hyvällä aamupalalla, hedelmäpuurolla ja kynttilänvalolla. Hiljalleen katselin kun aamu valkenee Kainuunkadulla. Katselin, että mitä tänään tekisi ja suunnittelin työjärjestystä. Jokainen aamu pitäisi aloittaa tällä tavalla!

Ahkerasti siivosin kaikki komerot ja hyllyt ja siivouksen tiimellyksessä löysin kaikki sydänmuottini ja vielä piirasvuokiakin. Niistähän syntyi sitten kynttiläasetelma.

Koska laitoin vuoka-asetelmaan piirakkavuoan, minun piti keksiä uusi paikka joulupalloasetelmalle. Se päätyikin sitten murekevuokaan ja täytyy sanoa, että taitaa olla melkein parempi nyt kun aikaisemmin. IHANA!

Koska olin aamun katsellut Nigellan kokkiohjelmaa, alkoi mieli tehdä jotain suklaista... TAAS! Kun googletin suklaamoussen, törmäsin vastaavanlaiseen kolmen suklaan suklaamouseen Ullan Unelman sivuilla, jota oli ihan pakko kokeilla! Täytyy sanoa, että iso sotku kyllä syntyi näistä, mutta oli mousse kyllä sotkun arvoinenkin! Hyvää oli! Toistaiseksi vain jääkaappikuvia, kun ei millään jaksanut enää illalla ottaa kuvia.

Pienenä viimeistelynä laitoin päälle vielä suklaasydämen ja suklaanonparelleja. Töissä naureskelivat, kun löin pöydälle maksalaatikkopaketin rinnalle tällaisen lounaan... Piristi kyllä maanantaipäivää oikein mukavasti!

Oikein suklaasydämistä päivän jatkoa kaikille! Muistakaa herkutella aina välillä ja nauttia olostanne!

- Jaana