Lupailin viimeksi kahvitarjoilua, mutta miten olisi limukestit?

En voinut vastustaa tänään kiusausta penkoa kaappeja vanhempieni luona. Tarkoitukseni oli etsiä mielenkiintoisia papereita koskien tätä taloa, mutta kaappeja tonkiessani löysin kaikkea muutakin mukavaa kuin vain pohjapiirrustuksia.

Kaappi on aikalailla yksi niistä ainoista kaapeista, joihin kukaan meistä ei ole koskenut siivous mielessä niin kauan kuin me olemme tässä talossa asuneet. Minun entinen huoneeni oli talon isännän Kustin huone, jossa hänellä oli työpöytä ja oma sänky. Kaapissa oli siis kaikkea mahdollista mitä työtä tekevä mies tarvitsee: kirjanpidon aineksia, almanakkoja, taskulamppuja ja monen muotoista laatikkoa täynnä tavaraa.

Kun kuvaa katsoo tarkkaan näkee heti ne kaksi jotka minä sieltä poimin itselleni talteen. Ensimmäinen on alahyllyllä oleva Fazer -laatikko.

Olin aivan myyty kun näin tämän. Niin ihana, niin herttainen, niin menneen ajan tunnetta! Löysin vielä mappien lomasta toisen Fazer- laatikon, mutta vähän matalemman ja ylähyllyllä olevan punaisen Lyx Kaffe -purkin. En tiedä miten päin tuota isompaa Fazer -laatikkoa tulisi pitää, kun se on niin ihanan näköinen kummastakin suunnasta.

"Fazer Appelsiini- ja Sitruunaviipaleita hyytelömarmeladia". Kuullostaa ihan hyvältä, jostain syystä tulee Kettu -karkit mieleen, mutta mikä lie sitten totuus. Mutta saimpas ihanan laatikon noille aivan ihanille Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Herra Hakkarainen -limppareille! Kun täällä lopetettiin viime kuun lopussa yksi K-market, näitä sai ostaa sieltä puoleen hintaan. Eihän sitä tarjousta nyt voinut mitenkään ohittaa!

Kuten arvata saattaa, Elviira sellaisena linssiluteena oli läsnä myös tämän kuvaussession ajan, milloin oli tassu, milloin takapuoli kuvassa, mutta nyt otetaan vähän edustavampi kuva likasta.

Olen niin uusi ihminen noiden kissojen takia, etten tiedä onko kaikilla kissoilla tapana alkaa matkimaan linnun ääniä, kun he katselevat niitä. Liittyy varmasti jotenkin saalistamiseen, mutta en ole ennen törmännyt moiseen.

Ihanaa illan jatkoa kaikille!

- Jaana