Kaupoissa ja televisiossa on nyt näkynyt Anu Harkin Unelmien Leikekirjaa. Olen ollut hiukan kahden vaiheilla sen Leikekirjan kanssa. Ihan hyvä ajatus, että siinä on niitä taskuja, ja tosi kiva, että on erilaisia sivuja, mutta... Minulla ainakin on se ongelma useankin muistikirjan kanssa, että kun on monta rautaa tulessa ja ajatuksia tulee ja menee vähän jokaiseen aiheeseen liittyen, tulee ne saada jotenkin selvästi jaoteltua, samoin väliin pitää pystyä laittamaan lisää sivuja, jos liikaa ajatuksia risteilee. Siispä totesin, ettei Leikekirja olisi sitä käyttöä varten, tai Leikekirja ei olisi minua varten. En myöskään tarvitse luomuleivän ohjetta, joka siellä välissä oli.

Niinpä tein itse oman leikekirjan. Tosin kustannukset olivat paljon korkeammat kuin Harkin Leikekirjassa, mutta saimpas ainakin oman näköisen, johon pystyn lisäämään sivuja ja laittamaan niin paljon muovitaskuja kuin tarvitsen. Oma unelmien leikekirja on tehty A5 -mappiin, eli tavallista mappia pienempään mappiin. Koska näin pieneen mappiin ei ollut muita välilehtiä kuin niitä aakkostettuja, tein värillisestä pahvista omat välilehdet. Väliin olen sitten laittanut tavallista ruutupaperia, värillistä kopiopaperia ja käsintehtyjä papereita.

Telly and stores has present lately new memo book from Anu Harkki: Unelmien Leikekirja. I have been little back and forward with that. I need some memo book becouse I have one too many thoughts in my head at the same time. It would be great for that. But...I have big thoughts and little thoughts and I may even come back to some thoughts later on so on this ready-to-use memo there is problem that I cant add pages. And I don't need the instruction to make a bread either.

So I made my own memo. Only that the costs were "little" bit more expensive then the Harkkis book, but atleast I got one that looks like me and have all little gadgets when and where I need them. The memo is done from A5 - folder/album, so its much smaller then A4 -folder. In store there wasnt any nice folder leaves so I made them myself from color cardboards. There is cross ruled paper, colored copypaper and few hand-made papers.

Täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen. Sopivan kokoinen, kulkee siellä käsilaukun pohjalla mukana kaikkialla ja saan lisättyä ja poistettuja sivuja sitä mukaan kuin tarvitsen. Kaikki värilastut kulkevat mukana, samoin kuin kaikki virikekuvat mainoksista.

I have to say I pretty pleased. Just right size, it comes in the handback (with the bolwling ball and stuff) everywhere I go and I can add or remove pages as I please. All the paint chips come with me with the "I want to buy someday" pictures and stuff...

- Jaana