Tervehdys!

Hui! Tuhannen kävijän raja jo mennyt rikki! Iso kiitos kaikille, jotka ovat käyneet lukemassa hassuja päähän pistojani ja ajatuksiani ja sisustuksiani!

Vaikka rakastankin kesän lämpöä ylitse kaiken, on yksi tilanne, jossa talvi on aivan ihana: kun isoja valkoisia lumihiutaleita sataa hiljalleen taivaalta. Olin itse töissä tiistaina ja jouduin vain katselemaan työpaikan ikkunasta tätä maagista ilmiötä, joten piti soittaa miehelle kotiin, että ottaisi kuvia tästä ihanasta näystä. Ja hänhän otti. Näin ihanan kuvan hän sai meidän pienestä pihakuusesta.

Ihania nuo isot hiutaleet!

En tiedä miksi, mutta minulla on viime aikoina ollut tuo unirytmi jotenkin aivan hukassa! Nukkumaan menoaika on ollut puolen yön jälkeen ja aamulla nukuttaisi vaikka kuinka pitkään. Yöllä heräilen sitten useastikin. Tämä vääränlainen unirytmi sai sitten tiistai-iltana asikaan sen, että yhdentoista aikaan illalla en voinut enää mitenkään vastustaa vastasatanutta lunta, vaan lähdin koirien kanssa telmimään pihalle. Seurauksena siitä oli sitten lumilyhty portaikkoon.

Elviira ei tällä kertaa päässyt mukaan, koska en jaksanut hakea häntä enää uudestaan pihakuusen alta, joten hän joutui katselemaan lumipallojen tekoa ikkunasta. Raukkapieni yritti leikkiä ikkunan toisella puolella olevilla palloilla, mutta jotenkin se oli vain vaikeaa...

Tässä oli sitten lopputulos. Että ihanan näköinen tuo kynttilän valo lumipallojen takaa... Ei tämä talvikaan nyt ihan hassumpi juttu ole. Ja täytyy vielä myöntää itselleni, että tykkään tosi paljon noista meidän sisäänkäynnin portaista. Niille saa nähtävästi vaikka mitä kivaa aikaiseksi!

No, itku pitkästä ilosta. Kuvien ottamisen jälkeisenä aamulla olikin nukkuminen vähän vaikeampaa kun kurkunpää tuntui olevan turvoksissa ja vaikeutti nielemistä.. Eikä se eiliseen mennessä helpottunut, pikemminkin pahentui tukkoiseksi nenäksi ja jatkuvaksi päänsäryksi. Nyt sitten ollaankin muutaman päivän sairauslomalla ja katsellaan vain mitä kaikkea olisi voinut tehdä... tyhmästä päästä kärsii koko kroppa... kirjaimellisesti!

Mutta kaikesta huolimatta ihanaa päivän jatkoa kaikille ja muistakaa vapauttaa sisäinen lapsenne välillä! Mutta muistakaa pukeutua lämpimästi, pelkkä villatakki ja hanskat eivät riitä ulkopukeutumiseen!

- Jaana