Tervehdys pitkästä aikaa!

Mieleni on tehnyt jo pitkään ihan tavallisia uuniperunoita ja en voinut vastustaa ajatusta kruunata toissapäiväistä vapaapäivä tehden oikein hyvää uunipaistia ja perunoita.  Ja täytyy sanoa, että hyvää oli. Samalla pääsin mallaamaan nuita uusia kaitaliinoja ja uusia Teema-vateja sitten ihan käytännössä.. Oli kyllä ihanan tunnelmallinen kattaus.

Jossakin vaiheessa pitäisi saada otettua kuvia uudistuneesta olohuoneesta. Kävimme Ikean reissun ja ostimme viimein uudet ovet Billy -kirjahyllyyn. On kumma miten paljon ilme voi muuttua yksillä ovilla, vaikka ovet olisivat suurimmaksi osaksi vain lasia..

Joulu tulee kovaa vauhtia ja olen päässyt todellakin toteuttamaan itseäni joululahjapaketoinneissa! Täytyy sanoa, että olen aivan ihastunut nyt "kärvennettyihin" kirjan sivuihin! Käykää ihmeessä vilkaisemassa joulublogissani kuvia, aivan ihania, vaikka itse sanonkin =D

Jouluksi pitäisi vielä kehitellä jokin kiva kattaus jouluruualle, pitäisi kehitellä jotain hauskaa, omituista, jouluista ja persoonallista... Minusta alkaa tuntua, että asetan riman liian korkealle itselleni... Suorituspaineita, vaikkei ole mitään tarvettakaan.. Ihminen on kyllä omituinen otus.

Mutta kaikesta kiireestä huolimatta, oikein ihanaa joulunpyhiä ja ihanaa tulevaa viikonloppua!

- Jaana