Innostuin kirjan sivujen kierrätyksestä tehdessäni tämän joulun joululahjoja. Heti alkoi päässä pyöriä, että mitä muuta! Eräänä aamuna kirja päätyi aamiaispöytään. Tai ainakin osa siitä kirjasta.

I got excited recycling old book while doing some christmas present wrapping, see link above. Absolutely I started thinking what else I could do about old book.. One morning the book ended up on the breakfast table. Or actually part of it.

( Glögin pidike on joulun alla must, ettei sormet pala! / Mulled wine holder is must on christmas so your fingers won't burn!)

Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa rakentelemaan viirejä, kuten monissa blogeissa on jo tehty.. olen vähän myöhään herännäinen näissä asioissa. Pitkään en halunnut tehdä nuita tötteröitäkään, kun en oikein halua tehdä mitään sellaista, mille ei ole oikeaa käyttötarkoitusta. Sitten houkuttelin itseni, että sellaiseenhan voi laittaa karkkeja, suklaata tai kuten aamiaiskattauksessa.. servetin ja leikkelehaarukan.. Nyt sitten on viirille paikka katottu ja tehtävähän silläkin on: kaunistaa kotia! 

Täytyy sanoa, että olen todella ylpeä noista tuikkukupeista. Päälyset on tehty niin, että ne saa helposti pois, joten niihin ei ole vaarana kyllästyä. Mutta toisaalta, miten noin nättiin voi kyllästyä?

Next I think I will start to make those paper banners that I have seen in many blogs. I don't useally do anything that hasnt have the purpose, but I think that making home prettier is a really important thing! And have to say, I really love those candle holders, they are so cute!!! And the paper is easy to remove so the holder is easy to change.. so multi use!

Mutta nyt, oikein ihanaa päivänjatkoa! / But for now, have a lovely day!

- Jaana

PS. Hyvää nimipäivää Anne!