Tervehdys.

Uudessa asunnossa olen kaikista ylpein uudesta keittiöstäni. Onhan se erillainen, mutta se on tekijänsä näköinen ja se on niin loistavasti toimiva! Kaikki on käden ulottuvilla, eikä tarvitse sanoa vieraille, mistä löytävät matalat lautaset.

Keittiö on rakennettu Ikean kaapistojen pohjalta. Samoin keraaminen liesi ja uuni ovat Ikean mallistoa. Puutaso ja hyllyt ovat itseasiassa liimapuulevyä, jotka on ensin kahteen kertaan öljytty värillisellä vahalla ja kolmannen kerran värittömällä vahalla.

Lautastelineitä on kahdenlaisia. Lautastelineet (joihin lautaset laitetaan kattauksentyylisesti) ovat Ikeasta. Lautasten kuivausteline on tuttu jo edellisestä asunnostani. Eilen mieheni kertoi, että kellarissa olisi vielä yksi samanlainen ja kovasti yritän miettiä, mihin saisin sen soviteltua.

Hyllyissä on kahdenlaisia valaisimia. Alla on hyllyn alle laitettavia halogeenispotteja ja ylähyllyllä on Inredning -valaisimia (kummatki Ikeasta). Näin saa kaikille hyllyille hyvän valaistuksen ja hyvän tunnelmavalaistuksen loppuhuoneeseen.

Maustehyllyinä on ne legendaariset, retroa huokuvat lasiset maustetelineet. Pienenä lisämausteena huoneessa on punaiset Popcorn-, Chips- ja Snacks -kulhot ja leipälaatikot ja tee-kahvi-sokeri -laatikot, jotka sointuvat mukavasti samassa huoneessa olevaan punaiseen sohvaan.

Niin ja yksityiskohta, joka ei näy päälle päin. Vasemmassa reunassa olevassa alakaapissa on piilossa pieni pöytämallinen astianpesukone. Kaikki mikä ei ole kaunista, ei tarvitse näkyä! 

Pieni on ja persoonallinen, aivan kuin keittiön emäntäkin . Oikein Ihanaa viikon keskiväliä kaikille!

- Jaana